Bu yıl 18.’si düzenlenen Adana Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı’na katılan TSM GLOBAL, fuarda sergilediği geniş ürün grubu ile dikkatleri üzerinde topladı. 4-8 Kasım tarihleri arasında Adana Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda açık alanda yer alan TSM GLOBAL, tarım ve inşaat sektörünün ihtiyacı ürün grubunu bir arada sundu.
TSM GLOBAL standında Yanmar mini ekskavatör ürün grubunda yer alan SV15, VIO17-1, SV19VT, VIO27-6, VIO33-7, VIO38-7 ve VIO57-6B model makineler sergilenirken zengin ataçman seçeneği dikkat çekti. Fuarda Sumitomo ürün grubundan SH80BS-7, SH130-7 ve SH220LC-7 model makineler göz doldururken Ammann ürün grubunda yer alan ARS130 toprak silindiri ve ARX26 yama silindiri de dikkat çeken bir diğer ürün grubu oldu. Farklı inşaat uygulamaları yanı sıra şeker pancarı ve besicilik alanında da kullanılan lastik tekerlekli yükleyici olarak ise Lovol FL960 Advance serisi yükleyicileri fuarda yerini aldı. Fuarda ayrıca Hyster’in H5.0UT model 5 ton sınıfı dizel forklifi de sergilenen bir diğer ürün oldu.
5 gün süren fuarda TSM GLOBAL standı oldukça yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşarken geniş ürün yelpazesi büyük ilgi gördü. Sektöre sunduğu çözümler ile dikkat çeken TSM GLOBAL standına ziyaretçilerin ilgisi oldukça fazla olurken, ziyaretçiler ürünler hakkında detaylı bilgi alma fırsatı yakaladılar.